DIGITALNA i OFSET ŠTAMPA MALIH FORMATA – TABAČNA ŠTAMPA

Usluge digitalne i ofset štampe malih formata u štampariji Print Plot studio podrazumevaju efikasnu i kvalitetnu štampu posredstvom savremenih mašina, u tiražu po Vašoj želji. Pogledajte koje usluge tabačne štampe nudimo i koje materijale koristimo pri izradi proizvoda koji su Vam potrebni.

USLUGE ŠTAMPE MALIH FORMATA U ŠTAMPARIJI PRINT PLOT STUDIO

Kada je u pitanju štampa malih formata, štamparija Print Plot studio nudi širok asortiman usluga kako za Vaše poslovne, tako i za privatne potrebe. Evo o kojim uslugama je reč.

Štampa knjiga

Možete nas kontaktirati ukoliko Vam je potrebna štampa knjiga koja se odlikuje kvalitetom, ali i vrhunskom estetikom, u tiražu po Vašoj želji. Klikom na pojedinačnu stranicu ove usluge se možete bolje upoznati sa svim detaljima.

Štampa vizit karti

Želite kvalitetne i unikatne vizit karte koje ćete uručiti potencijalnim klijentima? Podelite sa nama svoje želje i ideje, a mi ćemo Vam ištampati najkvalitetnije vizit karte, u tiražu koji želite.

Štampa flajera

Flajeri su oduvek bili najlakši način promocije proizvoda i usluga među prolaznicima, pa ovaj vid reklamiranja nikako ne gubi na vrednosti. Poručite najkvalitetnije flajere u štampariji Print Plot studio, uz koje će svi saznati za Vaš biznis!

Štampanje nalepnica

Osim što predstavljaju jedan od najzanimljivijih reklamnih materijala, interesantne nalepnice mogu imati i dekorativnu funkciju. Kod nas možete poručiti nalepnice najvišeg kvaliteta, u tiražu po želji.

Doktorske disertacije i master radovi

Oblast kojoj pridajemo veliki značaj je izrada master, diplomskih, seminarskih, specijalističkih i drugih radova, kao i doktorskih disertacija. Izaberite kvalitetne i pouzdane usluge štampanja i koričenja vaših završnih radova.

Izrada kalendara

Izrada kalendara je praksa velikog broja firmi i kompanija, koje na ovaj način žele da obraduju zaposlene i klijente. Štampa kalendara sa logom Vaše firme je lep poklon za sve saradnike. Ako imate neku ideju za štampanje kalendara koji će doprineti promociji Vašeg brenda, ili Vam je potrebna izrada kalendara za privatne potrebe, obratite nam se!

Izrada pozivnica

Izrada pozivnica za događaj po Vašoj želji uz štampariju Print Plot studio, sinonim je za kvalitet i estetiku, koja će oduševiti sve zvanice. Možete nam se obratiti ukoliko Vam je potrebna izrada pozivnica za venčanje, poslovni događaj, krštenje, rođendan, kao i štampanje pozivnica za bilo koju drugu priliku.

Izrada memoranduma

Izrada memoranduma koji će biti unikatni i kvalitetni je odličan način da Vaša firma ostavi dobar utisak na sve buduće saradnike i poslovne partnere. Štampa memoranduma u štampariji Print Plot studio za rezultat ima funkcionalni dokument koji ostavlja i odličan estetski utisak.

Izrada jelovnika i cenovnika

Naš zadatak je i izrada jelovnika za restorane i druge ugostiteljske objekte, u tiražu po želji i na materijalu izabranom od strane klijenata. U Print Plot studiju je takođe moguća i izrada cenovnika. Ukoliko ste osmislili izgled i sadržaj jelovnika ili cenovnika za svoj lokal, ne oklevajte da nas kontaktirate kako biste što pre dobili željeni proizvod.

Izrada etiketa i deklaracija

Izrada etiketa za različite proizvode je zadatak koji obavljamo efikasno i na najvišem nivou. Kontaktirajte nas ukoliko Vam je potrebno štampanje etiketa za hranu, piće, garderobu ili druge potrebe, kao i izrada deklaracija, a mi ćemo ih izraditi u najbržem roku!

Izrada kataloga i štampanje brošura

Izrada kataloga je najbolji način da kupcima predstavite svoj biznis. Zbog toga je štampanje brošura i štampanje kataloga izuzetno tražena usluga u Print Plot studiju. Mi ćemo se pobrinuti da izrada kataloga bude efikasna i da zadovolji sve standarde estetike, za što bolju promociju Vaših usluga i proizvoda. Iskoristite mogućnost reklamiranja Vaše firme uz pomoć ovih kvalitetnih promotivnih materijala (u ovom slučaju kataloga), gde detaljnije možete da prezentujete i opišete Vaš brend, usluge koje nudite, kao i proizvode koje distribuirate. Izradu kataloga vršimo upotrebom svih vrsta kvalitetnih papira, kao i mogućnostima svih vrsta povezivanja materijala.

IZRADA FASCIKLI

Jako je lepo da svoju dokumentaciju, tj. nekolicinu štampanih papira, najčešće A4 formata, nekome predate u Vašoj brendiranoj – personalizovanoj fascikli. To pokazuje ozbiljnost u Vašem poslovanju i predstavlja dobru reklamu, jer se takva fascikla može koristiti duže vreme.

Nema ograničenja u smislu tiraža koji je potreban da bi krenuli u izradu personalizovanih fascikli, pa od nas možete zatražiti i bukvalno jedan komad fascikle kao i više stotina njih, a u zavisnosti od toga i dogovora sa Vama, mi ćemo primeniti odgovarajuću tehniku štampanja, tj. izrade.

Dva osnovna tipa fascikla su one koje imaju nalepljene džepove, i one sa klapnama čijim se preklapanjem dobija odgovarajuća fascikla. Ove sa nalepljenim džepovima se izrađuju kada su manji tiraži u pitanju (otprilike do 200 komada). Za one koje se izrađuju iz komada je isplativa proizvodnja tek kada su veći tiraži u pitanju, jer je često potrebna izrada odgovarajućih alata (štancne). Takvi alati se čuvaju, pa prilikom naručivanja sledeće ture Vaših fascikli nemate ponovni trošak oko izrade alata.

Svi tipovi fascikli se izrađuju na taj način da su nešto veće od samog A4 formata, kako bi se u iste papiri nesmetano ubacivali. U okviru džepa ili preklopa postoji predviđeno mesto za Vašu vizit karticu i na kraju fascikle mogu imati i odgovarajuću debljinu (kako mi to zovemo dva biga na sredini), da bi u iste mogao da se ubaci i veći broj papira, tj. Vaše dokumentacije. 

Papir koji se koristi je kvalitetan deblji 300 ili 350 gramski, štampa može biti jednostrana ili obostrana, a kao završni korak po želji birate mat ili sjajnu plastifikaciju. Plastifikacija nije obavezna, ali doprinosi estetskim kriterijumima i većoj dugotranosti fascikle.

Fascikle po želji mogu biti i nestandardnog formata, a za sve Vaše zahteve, pitanja ili dizajnerska rešenja stojimo na raspolaganju.

IZRADA FOTO BUKOVA

Svakodnevno fotografišemo razne detalje, sopstvene upomene, kao i nama drage osobe. Hiljade i hiljade fotografija ostaju zarobljene na nekom hard disku i pitanje je da li ćemo ih ikada ponovo pregledati. Kako bismo ovekovečene trenutke imali takoreći na dohvat ruke, potrebno je izdvojiti manji broj onih reprezentativnih fotografija i napraviti unikatan i kvalitetan foto buk.

Print Plot studio izlazi u susret vašim zahtevima kada je izrada foto bukova u pitanju i nudi razna rešenja koja će po svom obliku i karakteristikama zadovoljiti Vaše i naše estetske standarde.

To znači da se bukovi mogu izrađivati u raznim formatima, u portret ili landscape orijentaciji, tvrdog ili mekog poveza, debljih ili kaširanih (čvrstih) stranica.

Na Vama je da napravite odabir dragih fotografija, a mi ćemo Vaše uspomene sačuvati od zaborava.

IZRADA BLOKOVA I NOTESA

Blokovi (blokčići, notesi) su još jedan od lepih i efikasnih promotivnih proizvoda koje izrađujemo. Uvek je dobar efekat kada na nekom sastanku zapisujete određene informacije na bloku koji nosi logo i motive Vaše firme, ili takav isti poklonite vašim partnerima. 

Ovakav štampani promotivni materiijal ima efekat produženog dejstva, jer je česta situacija da se takvi notesi dugo koriste, a samim tim sve vreme ističu recimo logo, sajt ili moto vaše firme koji može biti štampan na koricama ili čak na svakoj stranici bloka.

Blokovi su najčešće povezani nekom vrstom mekog poveza, bilo lepljenjem ili spiralno. Najčešće ih izrađujemo u formatima od A6 do A4 veličine, što naravno nije ograničavajući faktor. Pored standardnih, često štampamo i NCR blokove, tj one koje u sebi imaju kopirajuće stranice.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom promotivnog materijala, obratite nam se, a mi ćemo rado izaći u susret svakoj vašoj želji uz poštovanje estetskih i funkcionalnih kriterijuma.

DRUGI PROIZVODI TABAČNE ŠTAMPE – ŠTAMPA MALIH FORMATA

Ovo su samo neke od usluga koje obavljamo kada je u pitanju štampa malih formata. Na raspolaganju smo Vam i ukoliko Vam je potrebna izrada akreditacija, štampanje ulaznica, štampa na kovertama, zatim štampanje diploma, sertifikata, zahvalnica, kao i brojnih drugih manjih formata. Kontaktirajte nas i realizujte sve svoje ideje!

ŠTAMPA MALIH FORMATA BEZ OGRANIČENJA TIRAŽA

Bez obzira na to da li Vam je potrebno 2000 ili 300 flajera, nekoliko knjiga ili na desetine kataloga – Print Plot studio je pravo mesto za Vas, jer uslugu štampe malih formata vršimo bez ograničenja u tiražu.

U zavisnosti od toga koliki tiraž želite, primenjuje se i odgovarajući tip štampe. Kod štampe velikih tiraža se koristi tehnika ofsetne štampe (ukoliko Vam je potrebno 2000, 5000 ili više hiljada flajera i drugog materijala koji su manjeg formata od A4, odnosno 250, 300 ili više komada knjiga, kataloga, blokova i slično).

Kod štampe manjih tiraža primenjuje se digitalna štampa.

 Ovaj vid štampe je posebno rasprostranjen zbog svoje neograničene primene, efikasnosti, kao i sve veće potrebe za štampom manjih tiraža, tj. odsustvom potrebe za velikim tiražima. Kod nas ne postoji pravilo o minimalnom tiražu, pa nam se možete obratiti i ukoliko Vam je potreba štampa samo jednog komada papira. 

U Print Plot studiju koristimo najsavremenije produkcione CANON laserske štampače koji obezbeđuju veliku brzinu štampanja, kao i premium kvalitet finalnih proizvoda.

KOJE VRSTE PAPIRA ZA ŠTAMPU MALIH FORMATA KORISTIMO?

Vrste papira za štampu malih formata zavise kako od samog proizvoda, tako i od ličnih afiniteta klijenata. Možemo koristiti papire svih debljina, od 60g do 350g, a papiri mogu biti mat ili sjajni.

Nudimo više vrsta dizajn papira, pa su vam na raspolaganju papiri sa raznim teksturama, tonovima, kao i sedefasti papiri… Izbor tih papira je veliki, pa nudimo odabir istih iz odgovarajućih kataloga papira, za one koje ne držimo na stanju.

Takođe možete izabrati i druge medije za štampu – samolepljive papire (muflon), pvc nalepnice (bele i transparentne), OHP foliju,NCR (kopirajući) papir, reciklirane, natron papire… Širok asortiman materijala kojim raspolažemo omogućava nam da na što bolji način odgovorimo na sve potrebe klijenata.

011 453 02 02