Plastifikacija

Plastifikacija u oblasti štamparskog zanata, podrazumeva plastificiranje različitih štampanih materijala. Štamparija Print Plot studio ovu uslugu obavlja na najkvalitetniji način i uz korišćenje najboljih mašina i folija za plastifikaciju. 

Plastifikacija prevashodno ima funkciju zaštite, ali daje i vizuelno lep finiš, pa pored protekcije koju pruža, ima i estetsku funkciju. Print Plot studio obavlja sve vrste plastifikacije po Vašoj želji i u najbržem mogućem roku!

PLASTIFIKACIJA U ŠTAMPARIJI PRINT PLOT STUDIO – SVE VRSTE PLASTIFIKACIJE

Kada je u pitanju plastifikacija štampe, odnosno plastifikacija papira svih vrsta, ona se može raditi u cilju zaštite najrazličitijih formata i na više načina, odnosno vrsta plastifikacije. Na štampariju Print Plot studio možete se osloniti za svaki tip plastifikacije, kada je u pitanju džepna (tabačna) plastifikacija ili plastifikacija iz rolne, kao i plastifikacija malih i velikih formata..

Tabačna plastifikacija primenjuje se kod formata od A6 do A3. Najčešće se koristi za plastifikaciju akreditacija, menija, službenih legitimacija, ali i u mnogim drugim slučajevima.

Kada je u pitanju plastifikacija iz rolne, ona ide do širine same rolne od 330mm. Može biti jednostrana ili obostrana. Najčešće se primenjuje kod plastifikacije kataloga, vizit kartica, fascikli, ali i svih vrsta plastifikacije korica.

NAJKVALITETNIJA PLASTIFIKACIJA FOLIJAMA PO ŽELJI

U štampariji Print Plot studio radi se isključivo sa najkvalitetnijim mašinama i materijalima, pa je tako i sa uslugom plastifikacije. Kada je u pitanju tabačna plastifikacija – birate folije različitih debljina, od 80 do 250 mikrona. Folije mogu dati sjajni ili mat finiš – po Vašem odabiru.

Kod plastifikacije iz rolne takođe možete odabrati mat ili sjajnu foliju, a ovde se koriste tanje  folije, koje savršeno prianjaju uz papir i ne ostavljaju nikakav višak van formata papira, što se dešava kod tabačne plastifikacije.

Topla plastifikacija i hladna plastifikacija

Gore navedene plastifikacije definišemo kao “tople plastifikacije”. One se primenjuju kod plastificiranja manjih fortmata, dok za plastifikaciju velikih formata koristimo tehniku hladne plastifikacije.

PLASTIFIKACIJA – CENA I PORUČIVANJE

Kada je  u pitanju plastifikacija cena po kojoj kod nas možete dobiti najkvalitetnije plastificirane formate vrlo je povoljna! Ne morate birati između povoljne cene i vrhunskog kvaliteta – štamparija Print Plot studio nudi vam oba! Cenu plastifikacije možete pronaći u našem cenovniku, a za jednostavnu narudžbinu možete nas kontaktirati slanjem upita, pozivom ili na licu mesta.

011 453 02 02