Skeniranje dokumenata, knjiga i drugih materijala

Skeniranje dokumenata je jedna od delatnosti Print Plot studija, a uz to se podrazumeva i skeniranje knjiga, razne projektne dokumentacije, diploma i mnogih drugih sličnih formata. Skeniranje vršimo uz primenu najbolje opreme, po potrebi u ogromnoj rezoluciji, koja pruža vrhunski kvalitetan prikaz Vaših arhiviranih dokumenata ili knjiga. Skeniranje je najbolji način da trajno sačuvate važnu dokumentaciju, omiljene naslove ili slične materijale, a brza i efikasna usluga štamparije Print Plot studio Vam je uvek na raspolaganju!

Ukoliko Vam je potrebno skeniranje, kontaktirajte nas za pouzdano, brzo i pristupačno skeniranje knjiga, časopisa, dokumenata, planova, arhitektonskih, građevinskih i mašinskih crteža i sličnih materijala.

SKENIRANJE VELIKIH FORMATA U KOLORU ILI CRNO BELO: 650 rsd > 480 rsd po kvadratu
– DO KRAJA MESECA

Skeniranje malih i velikih formata – brzo i bezbedno

Print Plot studio vrši skeniranje različitih formata u kratkim rokovima, po pristupačnim cenama u odnosu na vrhunski kvalitet koji se dobija. Kada je reč o samim rokovima izrade, oni zavise od karakteristika dokumenata koje dobijemo na skeniranje

Ukoliko dobijemo odvojene listove papira koji mogu da se “provuku” kroz skener, do širine A0 formata, proces se završava brzo i cena je vrlo povoljna. Isto važi i za odvojene listove do veličine A3 formata (što podrazumeva skeniranje malih formata), gde se takvi listovi provlače kroz “ADF” na mašini – skeneru, i proces se završava u vrlo kratkom roku.

Ukoliko skeniramo materijal čiji su listovi uvezani (često sa provučenim jemstvenikom) onda je potrebno nešto više vremena i truda. Tada se skenira list po list, kako to obično kažemo “sa stakla”. Sve se radi iz A3 formata, gde se takvi formati uklapaju u celinu kakav je i original. 

Tokom čitavog procesa vodimo računa o tome da Vaši materijali (dokumentacija, literatura, registratori i drugo) ostanu neoštećeni.

Skeniranje dokumenata prema svim vašim potrebama

Prema dogovoru sa Vama, vršimo skeniranje, slanje materijala na Vašu e-mail adresu, imenovanje dokumenata, kao i njihovo čuvanje u PDF ili nekom drugom formatu. Skeniranje u Print Plot studiju preporučujemo iz više razloga: skeniranje Vam štedi prostor i trajno čuva važne dokumente i materijale, a uz to ne postoji mogućnost oštećenja skeniranih fajlova kao što je to slučaj sa fizičkim dokumentima.

Skenirana dokumenta su ujedno i lakše prenosiva, a vrlo ih je lako skladištiti prema potrebama uz zauzimanje minimalnog prostora, što nije slučaj sa dokumentima koje čuvate u fiokama, na policama ili radnim stolovima.

SKENIRANJE DOKUMENATA I KNJIGA – CENA I PORUDŽBINE

Ukoliko Vas zanima skeniranje knjiga, dokumenata i drugih materijala, u našem cenovniku možete pogledati cene, a možete nas i kontaktirati za više informacija. Print Plot studio će Vam izaći u susret uz najkraći rok i najpristupačniju cenu. 

Izvršite svoju porudžbinu i obezbedite kvalitetno, brzo i efikasno skreniranje dokumenata i svih potrebnih materijala.

011 453 02 02