Foto tapete – Štampa foto tapeta

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne foto tapete u Beogradu najbolji izbor je Print Plot studio, koji izlazi u susret svim Vašim zahtevima kada je u pitanju dobar foto tapet! Naši stručnjaci poseduju značajno iskustvo u izradi i montaži foto tapeta, koje su postali sastavni deo modernih ambijenata!

Naručite foto tapet za Vaš poslovni ili bilo koji drugi prostor, a kvalitetna, pouzdana i brza izrada je naš zadatak!

IZRADA FOTO TAPETA UZ NAJSAVREMENIJU OPREMU I POSTOJANE BOJE

Print Plot studio Vam nudi najbolje mogućnosti za kvalitetan foto tapet po pristupačnim cenama! U ponudi su strukturni fototapeti koji imaju definisan reljef (strukturu), kao i štampa foto tapeta na pvc folijama, koje nude sličan vizuelni efekat uz niže troškove izrade i lako održavanje štampanih površina u odsustvu teksture materijala. 

Latex štampa foto tapeta koju primenjujemo je ekološki pogodna i neškodljiva po ljudsko zdravlje, pa foto tapet iz Print Plot studija možete nameniti za bilo koji prostor bez bojazni od štetnih isparenja i nekvalitetnih boja.

Naša izrada foto tapeta potpuno isključuje neprijatne mirise i slične pojave, za razliku od solvent štampe kod koje postoji ovaj problem. Štampa foto tapeta se realizuje uz zadržavanje rezolucije najvišeg kvaliteta. 

Postavljanje tapeta možete izvršiti samostalno, a ukoliko želite brzu i pouzdanu montažu sa garancijom kvaliteta, angažujte stručnjake Print Plot studija koji izlaze na teren i vrše montiranje umesto Vas.

ZAŠTO JE VAŽNA KVALITETNA IZRADA FOTO TAPETA?

Foto tapet je postao sastavni deo prostora različitih namena, što znači da on u velikoj meri određuje izgled enterijera. Zbog toga je, ukoliko želite foto tapete postojanog kvaliteta, Print Plot studio najbolji izbor, jer svaki foto tapet iz naše štamparije zadovoljava najviše standarde estetike i kvaliteta.

Kvalitetna štampa foto tapeta takođe podrazumeva i korišćenje boja i materijala koji su u skladu sa zdravstvenim i ekološkim standardima, što je vrlo važno kada se foto tapet postavlja u unutrašnji prostor, a naročito u onaj u kome provodite puno vremena. 

FOTO TAPETE BEOGRAD – CENE I PORUDŽBINE

Ukoliko Vas zanima cena fototapeta, pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte za sve informacije. Izrada fototapeta se realizuje u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultat je kvalitetan foto tapet koji će željenom prostoru pružiti novi moderan izgled!

011 453 02 02