Štampanje knjiga

Štampanje knjiga je jedna od štamparskih usluga za koju se u potpunosti možete osloniti na Print Plot studio. Ovom poslu pristupamo na najprofesionalniji način. Bilo da želite da štampanje knjiga za Vas izvršimo u velikom ili malom tiražu – tu smo da odgovorimo na svaki zahtev. 

Naš način štampanja knjiga, uz najmodernije mašine koje koristimo, kao i primene odgovarajućih poveza, čine idealan štamparski miks i rezultiraju knjigama najvišeg kvaliteta. Vrhunska estetika knjige takođe je standard koji se podrazumeva.

KAKO IZGLEDA ŠTAMPANJE KNJIGA U PRINT PLOT STUDIJU?

Osim vruhunskog kvaliteta finalnog proizvoda, u ovom slučaju knjiga, koje izlaze iz štamparske mašine Print Plot studija, a koji je neupitan, postoji još razloga zbog kojih vaše knjige treba da budu odštampane u Print Plot studiju.

Pri štampanju koristimo najsavremenije štampače, koji su uz dobar izbor papira i kvalitetetan povez, garant vrhunske izrade knjige.

Odabir papira u potpunosti prepuštamo Vama, a na nama je da Vam ponudimo širok izbor: od prvoklasnih mat belih, preko recikliranihi, pa sve do sjajnih papira, sve u različitim debljinama – odlučite se za onaj koji odgovara Vašoj želji, zamisli ili potrebama. 

Ceo proces štampanja knjiga završićemo sa koričenjem po Vašoj želji, a kao rezultat dobićete upravo knjige kakve ste želeli – izrađene po Vašoj meri i potrebi, a uz standarde premium kvaliteta. 

ŠTAMPANJE KNJIGA U KOLORU I CRNO BELO, VAŽNOST ESTETIKE

Odlično znamo koliko je estetika važan faktor svakome ko želi da odštampa knjigu. Osim vrhunskog papira i koričenja po izboru, estetiku knjige uredićemo i prema Vašim željama kolorita.

Da li će knjiga biti u svedenoj crno-beloj kombinaciji ili koloru – zavisi isključivo od Vaše potrebe i samog sadržaja knjige koju štampate.

Ono za šta smo mi zaduženi jeste da, šta god bude Vaš izbor, isporučimo knjigu u boji ili crno-belom (grarscale) tonu, koja je postojana, lepa i kvalitetna.  

ŠTAMPANJE KNJIGA U TIRAŽU PO ŽELJI

Štampanje knjiga u našoj režiji ne podrazumeva ograničenje tiraža, već ga izrađujemo u onoj količini koju ste zatražili. 

Vrlo su česte potrebe klijenata za manjim tiražima knjiga (jedna, dve, 10, 20, 50 komada), što je vrlo lako ostvarivo zahvaljujući digitalnoj štampi dostupnoj u Print Plot studiju. Za svega par dana (ponekad i u toku jednog dana), odštampaćemo i povezati – ukoričiti  knjige u malom tiražu po želji. 

Pre razvoja digitalne štampe nije bilo ekonomski isplativo štampati tiraže manje od nekoliko stotina knjiga, pa tada nije bilo lako biti pisac. Sada ljudi mogu pisati monografije, memoare, zbirke pesama i drugo, znajući da se ova dela mogu odštampati u tiražu po želji.

Mi u ovom slučaju izlazimo u susret Vašim zahtevima i na obostrano zadovoljstvo završavamo dogovoreni posao.

U zavisnosti od tiraža primenićemo odgovarajući tip štampe, a sve to s ciljem dobijanja odštampanih knjiga najvišeg kvaliteta i ekonomske isplativosti. 

Dakle o vrstama, tj.  tehnikama štampanja knjiga odlučuje se u odnosu na tiraž. Manji tiraži knjiga (otprilike do 300 komada) se štampaju digitalno, a za veće tiraže isplatljivije je koristiti ofset tehniku štampe. Rado ćemo Vas konsultovati, informisati i dogovoriti se sa Vama o svim detaljima u vezi sa štampom knjige kada nas kontaktirate.

ŠTAMPANJE KNJIGA CENA I PORUČIVANJE

Kada je u pitanju štampanje knjiga cena po kojoj kod nas možete dobiti odštampane knjige premium kvaliteta vrlo je povoljna! Cena štampanja knjiga zavisi od više faktora – tiraža, broja strana i formata knjige, toga da li je štampa crno-bela ili u boji, kao i od vrste poveza koju primenjujemo. 

Iz ovih razloga, ne postoji prosta i definisana cena za ovu uslugu, već se ona računa kombinacijom više pojedinačnih cena. Iz ovog razloga savetujemo da nas bez ustručavanja kontaktirate za vaše konkretne zahteve, bilo da vam je potrebna štampa samo jednog primerka knjige ili ukoliko imate neke nestandardne zahteve ili naravno želite štampanje knjige u većem tiražu. Mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti sa odličnom ponudom.

Poručite štampanje knjiga po želji – to možete učiniti pozivom, slanjem upita, tj porudžbine na mail ili na licu mesta. Dođite u štampariju Print Plot studio – stojimo Vam na raspolaganju!

011 453 02 02