GRAFIČKA DORADA ŠTAMPANIH MATERIJALA

Print Plot studio je zadužen za kvalitetnu grafičku doradu štampanih materijala. Saznajte šta podrazumeva koričenje, plastifikacija ili klamovanje, kao i druge usluge koje su Vam na raspolaganju za što pedantniji izgled Vašeg materijala, ali i lepši estetski dojam.

Naše usluge grafičke dorade štampanih materijala

Pogledajte koje usluge grafičke dorade štampanih materijala su Vam na raspolaganju u štampariji Print Plot studio i pošaljite nam upit za završnu doradu Vaših proizvoda.

Koričenje

Usluga koričenja primenjuje se za širok spektar štampanog materijala – od seminarskih radova, pa do luksuznih kataloga i knjiga. Na raspolaganju su Vam različite vrste poveza, kao i tehnike koričenja.

Plastifikacija

Usluga plastifikacije štampanog materijala za cilj ima zaštitu Vaših proizvoda, ali i lepši i otmeniji estetski dojam. Stručno osoblje Print Plot studija za Vas obavlja ovu uslugu u formatu po želji.

Kaširanje

Print Plot studio za Vas po pristupačnoj ceni obavlja uslugu kaširanja, odnosno lepljenja odštampanog materijala na podlozi po Vašem izboru. Osim materijala na kome se vrši kaširanje, možete birati i njegovu debljinu, kao i format.

Katovanje

Ukoliko Vam je potrebno opsecanje – ricovanje štampanih ili kater folija po željenom obliku, možete se obratiti osoblju štamparije Print Plot studio koje će efikasno, pedantno i kvalitetno za Vas obaviti usluge katovanja.

Skeniranje

Efikasno skeniranje je još jedna usluga naše štamparije. Tu smo ukoliko Vam je potrebno digitalno arhiviranje dokumenata, radova, knjiga, ili bilo kod drugog štampanog materijala.

Druge usluge grafičke dorade

Print Plot studio je tu za širok asortiman usluga grafičke dorade kao što su bigovanje, klamovanje, zumbanje ili savijanje papira, sa kojima se detaljnije možete upoznati klikom na našu stranicu Druge grafičke dorade materijala.

ZAŠTO JE GRAFIČKA DORADA ŠTAMPANIH MATERIJALA VAŽNA?

Nakon izrade štampanog materijala po Vašoj želji, u zavisnosti od proizvoda završni korak obično predstavlja grafička dorada. Usluge grafičke dorade su izuzetno važne jer štampani materijal čine funkcionalnijim, pedantnijim, a ujedno imaju ulogu u konačnom estetskom utisku koji proizvod ostavlja.

Kako bi poručeni proizvod izgledao besprekorno, završnu doradu štampanog materijala naši stručnjaci obavljaju pažljivo, koristeći najpouzdanije mašine i materijale, kako bi finalni proizvod zadovoljio sve kriterijume estetike i kvaliteta.

011 453 02 02