Klik ramovi i klik lajsne

Uz štampu postera nudimo kvalitetne klik ramove i klik lajsne, vrlo praktične za korišćenje kada su u pitanju Vaši štampani plakati, koji uz ove dodatke izgledaju lepše i luksuznije u prostoru. Klik ramovi i klik lajsne iz naše ponude su od visoko kvalitetnog aluminijuma, zbog čega predstavljaju dugoročno i dobro rešenje kao okvir ili držač raznih reklama i obaveštenja. 

Kako je reč o klik mehanizmima, zamena postera, odnosno reklamnih poruka je vrlo jednostavna, pa klik ramove i klik lajsne možete koristiti neograničeno puta za različite postere. 

Kontaktirajte Print Plot studio ukoliko su Vam potrebni klik ramovi i klik lajsne, a mi ćemo Vam odgovoriti najboljom ponudom ovih reklamnih materijala.

KLIK RAMOVI OD VISOKO KVALITETNOG MATERIJALA

Klik ramovi služe za uramljivanje postera, plakata, reklamnih natpisa ili poruka. Sastoje se od aluminijumskog klik profila, leđnog panela na koji se plakat postavlja i zaštitnog providnog panela. Njihova najveća prednost je jednostavna upotreba – menjanje postera je vrlo lako, i za samo nekoliko sekundi u klik ramu može da se nađe drugi plakat po Vašoj želji.

U okviru našeg asortimana nudimo klik ramove za standardne dimenzije postera. Najčešće su to  A2 (420 x 594),  A1 (594 x 840),  B2 (500 x 707) i  B1 (707 x 1000), ali i drugi formati.
Iako su ovo najtraženiji formati postera i klik ramova, u skladu sa Vašim zahtevima moguće je ponuditi ram i nestandardnih dimenzija. Svi klik ramovi poseduju antirefleks foliju koja se postavlja preko postera.

KLIK LAJSNE ZA PLAKATE I POSTERE

Klik lajsne predstavljaju držače plakata, koji takođe omogućavaju jednostavno “montiranje” reklame, kao i njenu brzu zamenu. Klik lajsne čine gornja, lagana lajsna sa kukicama, i donja lajsna koja je za nijansu otežana, kako bi plakat držala na pravi način. 

Klik lajsna poseduje mehanizam za brzu i laku zamenu plakata, zbog čega je uvek sjajno rešenje za reklame, obaveštenja i postere. Nudimo ih u dužinama od 50, 70 i 100 cm.

KLIK RAMOVI I KLIK LAJSNE – CENE I PORUDŽBINE

Ukoliko su Vam potrebni klik ramovi i klik lajsne, pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte. Print Plot studio izlazi u susret Vašim potrebama, u najkraćem roku po najpristupačnijim cenama.

011 453 02 02