Kanvas slikarsko platno – štampa na platnu

Štampa na platnu je jedna od naših najtraženijih usluga, pa ukoliko Vas zanima reprodukcija poznatih umetničkih slika ili izrada vaših omiljenih fotografija i drugih radova na kanvas platnu, možete se obratiti Print Plot studiju koji pruža najbolju uslugu po vrlo pristupačnoj ceni. 

Možete poručiti štampu na platnu bilo koje slike ili umetničkog rada koji će oplemeniti vaš prostor. Otvoreni smo za sve Vaše ideje, a tu smo da Vam pružimo i naše predloge i sugestije. Naš studio garantuje postojan kvalitet štampe uz stručno razvlačenje platna na blind ram, nakon čega se na sliku može postaviti i ukrasni ram po Vašoj želji.

Kontaktirajte štampariju Print Plot studio i osigurajte da digitalna štampa na platnu bude vrhunskog kvaliteta koji očekujete!

KAKO IZGLEDA ŠTAMPA NA PLATNU i KOJE SU DIMENZIJE PLATNA?

Štampa na slikarskom platnu se odvija pomoću najbolje opreme koja garantuje visok kvalitet i postojanost proizvoda. Svrha štampe na kanvas slikarskom platnu je reprodukcija umetničkih slika, štampa portreta, fotografija ili drugih radova , po Vašem izboru. Slikarsko platno – kanvas vrlo lepo obogaćuje prostor, ali samo ukoliko je reč o kvalitetnoj i postojanoj štampi koju naš studio može da garantuje. 

Štampanje se odvija na 100% pamučnom platnu, a treba napomenuti i to da digitalna štampa na kanvasu koju primenjujemo se vrši u visokoj rezoluciji, pogoduje prikazu finih motiva, vrlo realistično i verodostojno.

Štampa na slikarskom platnu u Print Plot studiju se radi isključivo Latex tehnologijom, budući da je ona jedina koja ispunjava sve zdravstvene kriterijume, pa unošenjem kanvas slikarskog platna u bilo koji  prostor, možete biti sigurni da neće biti negativnih efekata po zdravlje onih koji u prostoriji borave. 

Slike mogu da se štampaju iz jednog ili više delova, a vrlo čest i popularan izbor naših klijenata je upravo triptih – slika štampana iz tri dela. 

Dimenzije platna mogu biti standardne i nestandardne. U ponudi imamo veliki izbor, od najmanjih pa do izuzetno velikih fromata (do širine rolne od 150 cm, dok je dužina po Vašoj želji).

ŠTAMPA NA PLATNU UZ RAZVLAČENJE NA BLIND RAM

Kako bi kvalitetno odštampana slika na platnu zaista zablistala u prostoru, kao neizostavan korak primenjujemo razvlačenje na blind ram koji služi za zatezanje slike na platnu. Optimalna debljina blind rama je od 2 do 4 cm, a na sliku koju ovako zategnemo može se postaviti i ukrasni ram za umetnička dela ili fotografije i portrete, po Vašoj želji.

ŠTAMPA NA PLATNU – CENA I PORUDŽBINE

Ukoliko Vas zanima štampanje na platnu, cene možete pogledati u našem cenovniku, a za sve dodatne informacije i porudžbinu budite slobodni da nas kontaktirate. Neka Vaš izbor bude najkvalitetnije štampanje na platnu – oslonite se na Print Plot studio!

011 453 02 02