Reklamna galanterija: reklamne majice i aksesoari

Reklamna galanterija iz štamparije Print Plot studio uključuje štampanje po Vašoj želji na raznim materijalima, kao što su: reklamne majice, reklamni usb-ovi, reklamne torbe, kese i cegeri, kao i olovke, hemijske olovke, rokovnici, notesi, upaljači, kišobrani i mnogi drugi predmeti. 

Reklamni materijal je neizostavan deo poslovne promocije, kao i poslovnih poklona koje čine praktični brendirani aksesoari koji su uvek na dohvat ruke. Obezbedite sebi najefikasniju reklamu uz Print Plot studio!

VELIKI IZBOR REKLAMNE GALANTERIJE –  SVE ZA KANCELARIJU I VAŠE BRENDIRANJE

Želeli biste da reklamne majice, brendirane reklamne olovke, reklamni rokovnici i torbe budu deo promocije Vašeg biznisa? Print Plot studio Vam omogućava najkvalitetniju štampu – brendiranje ovih stvari, koje će na najbolji način preneti poruku Vašoj ciljnoj grupi. Evo koji reklamni proizvodi su se izdvojili kao najtraženiji.

REKLAMNE MAJICE

Reklamne majice su danas i više nego praktično rešenje za efikasno promovisanje i širenje oglasnih poruka. Svi vole da ih nose, pa nema razloga da ne napravite reklamne majice sa logom Vaše firme koje će svi Vaši zaposleni, klijenti, ali i prijatelji rado nositi i biti Vaša pokretna reklama širom grada. Više o tehnikama štampanja možete saznati na stranici Kreativni studio – štampa na tekstilu.

REKLAMNI USB

Jedan od najtraženijih kancelarijskih pribora sigurno je usb, koji danas gotovo svi koriste za brz i siguran prenos podataka. Zato je odlično rešenje da iskoristite reklamni usb kako biste promovisali Vašu firmu jer će ove male, korisne spravice svakome dobro doći.

ŠTAMPA NA OKOVRATNIM TRAKICAMA

Okovratne trakice su jedan od najzastupljenijih vidova promotivnog materijala, a služe za kačenje akreditacija, legitimacija i sličnih oznaka koje se nose oko vrata. Štamparija Print Plot studio nudi jednostavne, jednobojne trakice (najčešće crne, bele, plave ili crvene boje) koje se još nazivaju i pertla trakicama. Vrlo su povoljne i pogodne za upotrebu više puta. 

Osim za pertla trakice, možete se odlučiti i za drugi tip koji podrazumeva bele trakice širine 2 cm, koje se brendiraju, odnosno na kojima radimo štampu. Njihova prednost je u tome što ostavljaju vrlo elegantnan utisak, posebno ukoliko se na njima nalazi logo vaše firme koji se ponavlja na određenim razmacima ili reklamna poruka po Vašoj želji.

Osim okovratnih trakica, u okviru digitalne štampe malih formata nudimo izradu kvalitetnih akreditacija, legitimacija i sličnih dodataka koji mogu biti plastificirani, kartonski ili plastični, u punom koloritu sa obe strane. 

Navedeni proizvodi i slični dodaci su sjajan deo poslovnih poklona, a kvalitetna štampa na njima je uvek upečatljiva i zapažena. Osim majica, torbi i usb-ovima, štampu radimo i na pikslama, notesima, bedževima, privescima, plastičnim kreditnim karticama, kišobranima i raznim drugim materijalima.

KVALITETNA ŠTAMPA I BRZI ROKOVI IZRADE

Print Plot studio izlazi u susret svim Vašim potrebama, pa porudzbine izrađujemo u najkraćem roku, po vrlo pristupačnim cenama. Ono što izdvaja naš rad u oblasti reklamne galanterije je kvalitetna štampa sa najboljom rezolucijom, koja je osnovni preduslov dobro izrađenih reklamnih proizvoda.

Reklamne majice, piksle, reklamni rokovnici i drugi dodaci su idealna podloga za štampanje logotipa Vaše firme, kontakta ili neke druge oznake Vašeg brenda, zbog čega je reklamna galanterija nephodan segment uspešnog poslovanja i reklamiranja.

REKLAMNA GALANTERIJA – PORUDŽBINE I CENE

Ukoliko Vas zanima kvalitetna reklamna galanterija, Print Plot studio Vam stoji na raspolaganju! Pogledajte cene u našem cenovniku, ili nas kontaktirajte za sve dodatne informacije. Zajedno sa Vama preciziramo sve Vaše potrebe u pogledu reklamnog materijala, i zajednički se dogovaramo oko roka izrade, koji uvek ide u prilog našim klijentima. 

Pozovite nas i napravite svoju porudžbinu, Print Plot studio Vam nudi najbolju reklamnu galanteriju!

011 453 02 02