DIGITALNA ŠTAMPA VELIKIH FORMATA – ŠTAMPA IZ ROLNE

Digitalna štampa velikih formata predstavlja inovativan način štampe koji su stručnjaci iz štamparije Print Plot studio doveli do savršenstva. Ovaj vid štampe je zapravo štampa iz rolne, koja omogućava da sve što ste zamislili, projektovali i dizajnirali oživite kroz veliki izbor medija za štampu, u punom koloru i visokoj rezoluciji. Upoznajte se sa našim uslugama digitalne štampe velikih formata i saznajte u koje svrhe se ona primenjuje.

LATEX ŠTAMPA NA PVC FOLIJAMA: 1390 RSD > 1250 RSD PO KVADRATU – ZA POVRŠINE VEĆE OD JEDNOG KVADRATA – DO KRAJA MESECA

Štampa velikih formata beograd usluge štamparije Print Plot STUDIO

Ukoliko Vam je potrebna pouzdana i kvalitetna štampa velikih formata, Print Plot studio je najbolji izbor za Vas. Digitalna štampa iz rolne u našoj režiji obuhvata sledeće usluge.

Plotovanje linijskih crteža, projekata

Naš stručni tim obavlja uslugu plotovanja linijskih crteža, koristeći CANON plotere poslednje generacije. Kontaktirajte Print Plot studio za efikasnu i pouzdanu štampu na ploteru!

Izrada postera i plakata

Štamparija Print Plot studio nudi kvalitetno i pouzdano štampanje postera i plakata po najboljem odnosu cene i kvaliteta, uz najsavremeniju opremu i kratke rokove izrade. Poručite postere i plakate za poslovne ili privatne svrhe.

Izrada foto tapeta

Stručnjaci iz štamparije Print Plot studio zaduženi su za efikasnu izradu foto tapeta vrhunskog kvaliteta, a možemo se pobrinuti i za njihovu montažu. Kontaktirajte nas i podelite sa nama svoje ideje, a mi ćemo ih realizovati u najkraćem roku.

Štampa na kanvasu – slikarskom platnu

Oplemenite svoj dom ili poslovni prostor uz kvalitetnu štampu na platnu u štampariji Print Plot studio. Neka Vaš izbor bude najbolje kanvas slikarsko platno za realistične reprodukcije umetničkih slika i omiljenih fotografija!

Štampa na ceradi i meš platnu

Možete nas kontaktirati za efikasnu i pouzdanu štampu na ceradi i meš platnu. Stručnjaci u Print Plot studiju garantuju vrhunski kvalitet štampe i željenu izdržljivost ovih materijala, u najkraćem roku!

Brendiranje izloga, svetlećih reklama i vozila

Iskustvo i znanje našeg tima omogućilo nam je da Vam ponudimo uslugu kvalitetnog brendiranja izloga, vozila i svetlećih reklama uz pristupačne cene. Kontaktirajte nas i obezbedite svom biznisu najbolje brendiranje!

KADA SE KORISTI DIGITALNA ŠTAMPA VELIKIH FORMATA?

Digitalna štampa velikih formata je nešto sa čime se susrećemo na svakom koraku. Bilo da su u pitanju plakati na ulici, brendirani izlozi pored kojih prolazimo, brendirana vozila za kojima se okrećemo, pa čak i fotografije dragih osoba ili reprodukcije umetničkih slika kojima smo ukrasili svoj dom – ovaj savremeni vid štampe je svuda prisutan.

Ovaj vid štampe se primenjuje u projektovanju, arhitekturi, građevinarstvu i drugim delatnostima, a veoma često se koristi i u reklamne svrhe, jer predstavlja odličan način promocije proizvoda i usluga.

Štampa velikih formata za unutrašnju i spoljnu upotrebu

Odabir savremenih mašina za štampu ima veliki udeo u kvalitetu naših finalnih proizvoda. Koristimo CANON plotere za potrebe štampe za unutrašnju upotrebu, koji obezbeđuju najveći kvalitet i preciznost štampe, ogromnu rezoluciju kao i širok spektar boja.

HP LATEX tehnologija štampanja za spoljašnju upotrebu koju primenjujemo, predstavlja najnoviji trend u oblasti digitalne štampe koji prati smernice održivosti i brige o okolini. HP tehnologija obezbeđuje vrhunske rezultate štampe na raznim materijalima, za šta su posebno zaslužne HP Latex vodene boje.

Koristimo isključivo originalne boje koje su namenjene HP Latex ploterima i koje su se izdvojile zahvaljujući nizu benefita. Pokazale su se kao izuzetno fleksibilne i pogodne za primenu na različitim materijalima, maksimalno su postojane i u potpunosti neškodljive po zdravlje. 

S obzirom na to da su u pitanju boje na vodenoj bazi, izloženost opasnim hemikalijama i visokoj koncentraciji UV i solventa je eliminisana. Samim tim prednost u odnosu na solvent i eko solvent tehnologiju štampanja je nemerljiva kako u ekološkom aspektu, tako i u kvalitetu same štampe.

Digitalna štampa velikih formata cena i poručivanje

Kada je u pitanju Print Plot digitalna štampa velikih formata, cena je izuzetno optimalna u odnosu na kvalitet koji nudimo. Cene naših usluga možete pogledati na stranici Cenovnik, a željene proizvode poručiti tako što ćete nas pozvati telefonom ili slanjem upita, uz svega nekoliko klikova.

011 453 02 02