Kaširanje

Print Plot studio u svom širokom asortimanu usluga nudi i kaširanje – tehniku lepljenja odštampanog materijala (slike ili aplikacije) na čvršću podlogu. Kaširanje obavljamo po najboljim standardima, pa se možete pouzdati u nas da ćemo Vam isporučiti baš ono što ste zamislili. 

Naručite kaširanje željenog štampanog materijala na odgovarajućoj podlozi, a mi Vam garantujemo kvalitetnu, pouzdanu i brzu izradu!

Šta je KAŠIRANJE I ZBOG ČEGA SE KORISTI?

Kaširanje predstavlja lepljenje štampanih materijala na čvršće, pločaste površine. Najčešće se obavlja kaširanje na karton peni debljine 5 mm ili 10 mm, kaširanje na foreksu od 3 mm ili 5 mm debljine, kao i kaširanje na kliritu, lepenci, leksanu i drugim materijalima.

Željenu aplikaciju ili fotografiju štampamo u visokoj rezoluciji 2400×1200 dpi, što garantuje da će svaki detalj biti uočljiv i prikazan onakav kakav zaista jeste, a zatim je lepimo na ploču od odabranog materijala.

Najčešće se vrši kaširanje fotografija, postera, obaveštenja, mapa ili bilo kojih drugih štampi, a to Vašem štampanom materijalu daje čvrstinu, produžava vek trajanja, smanjuje mogućnost mehaničkih oštećenja i omogućava njegovo lakše postavljanje na zid ili drugu željenu konstrukciju.

Kaširanje ima veliku primenu kod raznih izložbi, arhitektonskih konkursa, studentskih radova, ali i u opremanju enterijera.

KAŠIRANJE FOTOGRAFIJA NA RAZLIČITIM MATERIJALIMA

Materijali kao što su karton pena ili forex su izuzetno jednostavni za opsecanje u različitim oblicima, pa se uz malo kreativnosti mogu napraviti raznovrsne forme, tako da se odštampani materijal može koristiti na brojne načine. 

Karton pena se uglavnom koristi za kaširanje postera, slika, izradu raznih reklamnih panoa i to veoma često na raznim izložbama i manifestacijama. U najvećem broju slučajeva kod raznih arhitektonskih i drugih konkursa, kao propozicija postoji da odštampani materijali moraju da budu kaširani na karton peni, tako da ovo nudimo kao standardnu uslugu. 

Kaširanje na peni se uglavnom koristi za unutrašnju upotrebu. Kaširanje fotografija na lepenci uglavnom se koristi za omote knjiga ili postolja.

Kaširanje na foreksu pogodno je i za spoljašnju upotrebu, s obzirom na to da se na foreks lepe folije koje su same po sebi otporne na vlagu. Štampu na foliijama radimo na HP latex ploteru, pa su boje veoma postojane (dugi niz godina mogu da stoje izložene sunčevoj svetlosti, a da ne izblede), a štampa je izuzetno kvalitetna.

Zahvaljujući velikom iskustvu koje imamo u ovoj oblasti, kaširanje obavljamo u rekordnom roku, što znači da vrlo brzo možete imati gotov proizvod u svojim rukama.

CENA KAŠIRANJA – KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko Vas zanima kaširanje cena i sve druge informacije dostupne su na sajtu, stoga pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte za sve dodatne informacije. Kaširanje se naplaćuje u zavisnosti od vrste, debljine i dimenzije materijala. Kaširanje možemo da realizujemo u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultati će Vas sigurno oduševiti.

011 453 02 02