KREATIVNI STUDIO

Iako se usluge štampe najčešće koriste za potrebe školovanja i za različite poslovne potrebe, to ne znači da se ne možemo poigrati sa štampanim materijalima i iskoristiti ih u privatne svrhe. 

Print Plot studio uslugama štampanja dodaje dozu kreativnosti i omogućava Vam da opremite svoj dom ili iznenadite drage osobe interesantnim štampanim proizvodima. Pogledajte koje usluge podrazumeva naša kreativna štampa, tj kreativni tim našeg studija.

Kreativna štampa po vašem izboru

Kreativna štampa je odličan način da proizvode koje koristite svakodnevno oplemenite interesantnim motivima i u dnevne obaveze i aktivnosti unesete dozu zabave. Evo za koje kreativne usluge nas možete kontaktirati.

Grafički dizajn i priprema za štampu

Jedna kreativna usluga koja se može iskoristiti u privatne i poslovne svrhe – predlažemo Vam najbolja grafička rešenja i vršimo usluge pripreme za štampu. Možete nas kontaktirati ukoliko nemate inspiraciju i ukoliko Vam je potreban inovativni grafički dizajn za predstavljanje Vašeg biznisa. Naši profesionalni grafički dizajneri izlaze u susret vašim zahtevima.

Štampa na tekstilu

Želite da ulepšate svoje majice, cegere i torbe koje nosite u kupovinu, pa čak i posteljinu? Uz našu štampu na tekstilu predmete koje svakodnevno koristite možete oplemeniti dozom kreativnost i dati im lični pečat.

Štampa na šoljama

Zašto jutro ne biste započeli kafom koju ćete sipati u šolju koja na sebi nosi snažnu motivacionu poruku, ili možda porodičnu sliku koja Vam uvek izmami osmeh na lice? Print Plot studio obavlja uslugu štampe po želji na šoljama koje mogu biti deo Vašeg domaćinstva, a ujedno i lep poklon!

Kreativna štampa za najmlađe

Ako Vam je potreban zanimljiv poklon za najmlađe možemo izraditi i slagalice sa slikom koju vi izaberete, ili recimo plišane igračke obučene u majice na kojima će se naći štampa po Vašoj želji. Kontaktirajte naš tim i recite nam svoju zamisao, a mi ćemo se potruditi da je realizujemo!

011 453 02 02