Promo pultovi

Promo pultovi iz našeg asortimana su pouzdan i veoma efikasan način za oglašavanje i reklamiranje. Print Plot studio može da se pohvali izuzetno velikim iskustvom u brendiranju kvalitetnih promo pultova, koji predstavljaju sjajno sredstvo za prenošenje Vaše reklamne poruke, gde god da se nalaze. 

Naručite promo pultove za potrebe reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge, a mi Vam nudimo samo kvalitetnu, pouzdanu i brzu štampu za željene promo pultove!

Šta SU PROMO PULTOVI i ČEMU SU NAMENJENI?

Promo pultovi su izuzetno efikasan, ali i vrlo ekonomičan reklamni proizvod,  a uglavnom se koriste za različite marketinške kampanje i promocije proizvoda, ali i za oglašavanje i reklamiranje dešavanja. 

Promo pultovi predstavljaju veoma jednostovano i široko zastupljeno rešenje za sve vrste mobilnih promocija, bilo da su u pitanju promocije na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Štampa na promo pultovima podrazumeva folije sa punim kolorom, a vrhunska oprema koju koristimo pri izradi štampe garantuje ogroman spektar boja i jasne tonove, čime se obezbeđuje efikasno i kvalitetno prenošenje reklamne poruke.

ZBOG ČEGA SE PREPORUČUJE UPOTREBA PROMO PULTOVA?

Promo pultovi su veoma jednostavni i vrlo praktični za upotrebu i transport. Odlikuje ih izuzetna mobilnost i laka prenosivost, a bez ikakvih problema, u samo nekoliko poteza, se mogu rastaviti i ponovo sastaviti (demontaža i montaža pultova se vrši za svega nekoliko minuta).

U okviru asortimana štamparije Print Plot studio možete izabrati funkcionalno i efikasno rešenje za Vašu promociju. Štampa za promo pultove se vrši na kvalitetnom materijalu koji je prilagođen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

Dimenzije promo pulta, kao i dimenzije za pripremu fajlova za štampu za brendiranje pulta možete videti na slici sa desne strane.

Jednom kupljeni promo pult moguće je koristiti više puta, što znači da se po potrebi može menjati samo štampa, a konstrukcija se može upotrebiti za više različitih promocija.

promo-pult-dimenzije

PROMO PULTOVI CENA I PORUDŽBINE –  KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko Vas zanima kolika je cena promo pultova, pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte za sve informacije. Brendiranje promo pultova se realizuje u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultat je kvalitetan promo pult koji će biti odlična reklama za Vaš biznis!

011 453 02 02