Izrada vizit karti

Izradu vizit karti štamparija Print Plot studio obavlja na besprekoran način, što rezultira vizit kartama najvišeg kvaliteta i vrhunske estetike, koje ćete sa ponosom deliti poslovnim kontaktima u svakoj prilici.  Štampa vizit karti je među najtraženijim uslugama u Print Plot studiju, pa imamo veliko iskustvo na polju izrade vizit kartica i zavidan broj zadovoljnih klijenata, koji nam rado poklanjaju svoje poverenje.

Kako izgleda izrada vizit karti u štampariji print plot studio?

Osim vrhunskog kvaliteta finalnog proizvoda, u ovom slučaju vizit karti, koje izlaze iz Print Plot studio štamparskih mašina, postoji još razloga zbog kojih treba da se opredelite za štampanje vizit karti u studiju Print Plot

Pri izradi vizit karti koristimo najsavremenije uređaje, koji obezbeđuju premium kvalitet.  Kada je reč o odabiru papira, odnosno kartona na kome će Vaša vizit karta biti odštampana, to su kvalitetni 350 gramski papiri.  Mi smo tu da Vam ponudimo širok asortiman papira za vizit karte i tako obezbedimo zavidnu mogućnost izbora. 

Osim klasičnih belih papira, koristimo i razne dizajn papire koji imaju više opcija tekstura i tonova, kao i sedefaste papire. Izbor papira, pa i krajnji izgleda vizit kartica je veliki. Standardne dimenzije vizit kartica su 9 x 5 cm ili 8,5 x 5,5 cm.

Kod izrade vizit kartica, naročito na ovim dizajn papirima, moguće je kombinovati i tehniku zlatotisk, gde će se na Vašoj kartici samo pojedini delovi presijavati korišćenjem boje folije koju dogovorimo. Ovakve kartice ostavljaju prestižan i jak utisak, tako da ih korisnici sa ponosom uručuju svojim poslovnim partnerima.

Vizit kartice je moguće štampati jenostrano ili obostrano, sa ili bez mat ili sjajne plastifikacije, kao i upotrebom parcijalnog laka.

Osmišljavanje i dizajn vizit kartica, naš tim grafičkih dizajnera, po želji  može obaviti profesionalno umesto Vas!

Brzina štampanja je još jedna od poznatih odlika Print Plot studija. Kod nas u najkraćem roku (po potrebi i u toku radnog dana) u digitalnoj štampi dobijate paket vizit kartica koji ste zatražili.

Dizajn i priprema za štampu vizit kartica

Dizajniranje i priprema za štampu prethodi samom štampanju vizit kartica, a poželjno je uraditi je na što profesionalniji način – za što bolje rezultate. Print Plot studio će rado, profesionalno uraditi grafičko rešenje za vaše kartice umesto Vas, a ako odaberete da sami to učinite, imamo nekoliko saveta i informacija vezano za dizajniranje i pripremu za štampu

Poželjno je da priprema za štampu bude u vektoru, jer se na taj način postiže najveća oštrina teksta i sitnih detalja prilikom štampanja. Ukoliko niste u mogućnosti da uradite vektorsku prpremu, onda je potrebno da se dizajniraju, tj. pripremaju u rezoluciji od 300 DPI.

Na standardne dimenzije kartica (9 x 5 cm ili 8,5 x 5,5 cm)  je poželjno sa svake strane dodati „prepust“ po 3mm. To je ono što otpada prilikom krajnjeg sečenja na knjigovezačkom nožu.

Napominjemo da nije porebno da Vi sami ređate (pakujete) vaše vizit kartice na neki tabak papira (tj. na neki format papira), već se iz više razloga to radi u našoj režiji u okviru pripreme za štampu. Dakle Vi dostavljate samo jednu (izolovanu) vizit karticu, tj. prednju i zadnju stranu ukoliko postoji.

IZRADA VIZIT KARTI U TIRAŽU I ESTETICI PO ŽELJI

Kada je reč o estetici same vizit kartice, kao što smo već naveli,  po potrebi se radi parcijalni lak, primenjuje se tehnika Zlatotisk, možemo ih plastificirati mat ili sjajnom folijom, tako da se primenom ili kombinacijom ovih tehnika postižu željeni rezultati i ispunjavaju najviši estetski kriterijumi. Napomenućemo da pored estetske funkcije, plastifikacija daje i veću dugotrajnost. Tako izrađene vizit kartice, po Vašoj želji mogu imati i zaobljene uglove, pa čak i ne standardne dimenzije i oblik.

Nemamo nikakvo ograničenje u pogledu tiraža, pa štampa vizit karti može da rezultira bilo kojim brojem, u zavisnosti od Vaših potreba. Kada je reč o samoj estetici kod izrade vizit kartica, vrlo dobro znamo koliko je ona važna i koliko je bitno da Vaša vizit karta bude reprezentativna

IZRADA VIZIT KARTI BEOGRAD CENA I PORUČIVANJE

Kada je  u pitanju štampa vizit karti cena po kojoj kod nas možete dobiti odštampane vizitke premium kvaliteta vrlo je povoljna! Ne morate da pravite kompromis i birate između povoljnog i kvalitetnog – izrada vizit karti u Print Plot studiju podrazumeva oba!  

Cenu izrade vizit karti možete pogledati u našem cenovniku.

Izrada vizit karti uz Print Plot studio nikad nije bila brža! Poručite štampu vizitki po želji – to možete učiniti pozivom ili na licu mesta. Nakon saradnje sa nama, imaćete vizit karte kojima ćete se ponositi, a mi još jednog zadovoljnog klijenta.

011 453 02 02