Brendiranje izloga, vozila i svetlećih reklama

Brendiranje je najsigurniji put do ciljne grupe Vašeg biznisa, a Print Plot studio pruža najkvalitetnije brendiranje izloga, vozila i svetlećih reklama, tj. štampu na pvc foliji uz garanciju postojanosti i kvalitetnog prikaza. 

Ukoliko je brendiranje izloga ili neke druge druge površine i Vaša potreba, kontaktirajte Print Plot studio i obezbedite svom biznisu najbolje brendiranje izloga, kao i svetleće reklame koje će biti zapažene.

LATEX ŠTAMPA NA PVC FOLIJAMA: 1520 RSD > 1390 RSD PO KVADRATU – ZA POVRŠINE VEĆE OD DESET KVADRATA – DO KRAJA MESECA

Šta PODRAZUMEVA KVALITETNO BRENDIRANJE IZLOGA I DRUGIH POVRŠINA?

Brendiranje izloga podrazumeva štampanje efektne prozorske grafike velikih formata, uz učešće najkvalitetnijih materijala bez kojih dobro brendiranje izloga nije moguće. Zaduženi smo i za brendiranje svetlećih reklama, brendiranje vozila, kao i podnu grafiku i to uz najsavremeniju opremu, oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo našeg tima. 

Kvalitetno brendiranje izloga ili drugih staklenih površina poput panoa u kancelarijama, omogućava vizuelno i estetsko odvajanje određenih prostora. Primenom odgovarajućih materijala mogu se dobiti staklene površine kroz koje prolazi svetlost, ali kroz koje se ne vidi jasno šta se dešava u prostoriji sa druge strane, već se samo naziru konture i oblici.

Štampa na izlogu i svetleća reklama predstavljaju najefikasnije načine na koje Vaš brend može da komunicira sa svojom ciljnom grupom, zbog čega brendiranje izloga i svetlećih reklama uvek realizujemo uz zadržavanje vrhunskog kvaliteta koji čine najbolja rezolucija i vrlo realističan prikaz motiva i natpisa sa reklame.

VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA BRENDIRANJE IZLOGA, VOZILA I SVETLEĆIH REKLAMA

Print Plot studio pruža veliki izbor materijala (medija) za brendiranje izloga, svetlećih reklama i auto grafiku. U ovim procesima koristimo mat i sjajne folije, transparentne i netransparentne folije, peskirane folije, rupičaste folije (one way vision), kater folije, kao i  folije za svetleće reklame (translucent pvc) i odgovarajuće folije za auto grafiku.

Brendiranje staklenih površina često ima svrhu obezbeđivanja privatnosti za korisnike tih prostora, ali tako da se istovremeno omogući i neometan prolaz svetlosti u ove prostorije. Ovde najveću primenu nalaze rupičaste i peskirne folije.

Rupičasta (perforirana) ili One way vision folija, omogućava da se i sa malih razdaljina slika na izlogu vidi savršeno, kao da je u pitanju štampa na klasičnoj pvc foliji. Korisnici prostora koji se nalazi iza tog brendiranog izloga imaju savršeno jasan pogled kroz takav izlog, bez obzira na samu foliju koja u tom smislu ne predstavlja nikakvu smetnju. 

Dakle, ono što se dobija primenom rupičaste folije, osim odličnog brendiranja, jeste i privatnost onih koji su iza izloga, uz nesmetan prolazak svetlosti uz prostoriju i normalan pogled iz unutrašnjosti prostora kroz ovako brendiran izlog.

Peskirne folije takođe imaju široku primenu, a glavna razlika u odnosu na rupičastu foliju je to što je pogled kroz takav izlog iz unutrašnjosti prostorije isti kao i pogled spolja ka unutra. Dakle, uz primenu ove folije korisnici datog prostora kroz izlog vide samo oblike i konture, kao što se iz spoljašnosti naziru samo konture u tom prostoru. Privatnost onih koji borave u prostoriji takođe ostaje zaštićena, uz neometan prolaz svetslosti. 

Naši klijenti se često odlučuju za delimičnu transparentnost, koja se podtiže katovanjem, odnosno opsecanjem željene konture. Print Plot studio na peskarnim folijama vrši i štampu motiva po Vašoj želji, kao i samo katovanje, a rezultat toga su vrhunski estetski rezultati za vaš izlog ili drugu staklenu površinu. 

U skladu sa potrebama kvalitetnog brendiranja, vršimo dodatnu obradu koja uključuje opsecanje štampanih i kater folija u željenim oblicima. Brendiranje izloga i drugih površina vršimo uz izlazak i rad na terenu.

BRENDIRANJE IZLOGA, SVETLEĆIH REKLAMA I AUTO GRAFIKA – CENA I INFORMACIJE

Ukoliko Vam je potrebno brendiranje izloga, želite kvalitetne svetleće reklame ili vas zanima auto grafika, štamparija Print Plot studio Vam stoji na raspolaganju. Pogledajte cene ovih usluga u našem cenovniku, a za više informacija nas kontaktirajte – zajedno sa Vama ćemo odrediti najkraći mogući rok realizacije željenih usluga.

011 453 02 02