Izrada flajera

Izrada flajera u štampariji Print Plot studio oduvek je bila jedna od najtraženijih usluga od strane klijenata. Flajeri su reklamni materijali koji se primenjuje za promociju najraznovrsnijih proizvoda, kompanija i usluga, pa je izuzetno važno da budu što reprezentativniji. Flajeri se smatraju brzom i efikasnom reklamom, a uz to i vrlo povoljnom. 

Kako bi flajeri ispunjavali svoju promotivnu funkciju na što bolji način, važno je da budu reprezentativni i ostave najbolji utisak. Print Plot studio nudi Vam upravo to! Finalni rezultat izrade letaka, flajera i brošura u našem studiju jesu flajeri premium kvaliteta i besprekorne estetike. Štampa flajera u Print Plot studiju vrši se u najkraćem mogućem roku!

Kako izgleda izrada flajera i izrada brošura u štampariji print plot studio?

Štampanje flajera u Print Plot studiju odlikuje se najvišim kvalitetom, a iako najvažniji, to nije jedini adut koji podrazumeva izrada flajera. Postoji još mnoštvo razloga zbog kojih bi trebalo da se opredelite za štampanje flajera ili lifleta u našem studiju.

Štampa flajera kod nas se obavlja uz korišćenje najsavremenijih štampača koji obezbeđuju premium kvalitet! Kada je reč o odabiru papira na kome će štampanje flajera biti obavljeno, to zavisi isključivo od Vaših želja.  Mi smo tu da Vam ponudimo širok asortiman papira za flajere

Papiri koji se koriste su najčešće od kvalitetnog 80 g (Double A, prva klasa papira) pa do 200 g sjajnog ili mat papira

Flajeri se najčešće izrađuju u dimenzijama A6, A5 i A4 formata, a često se primenjuje i savijanje papira flajera na polovinu ili na trećine. Za flajere koji su A4 formata obostrane štampe, i preklopljeni na svoje trećine usvojen je i naziv brošura, pamflet ili triptih. Pošto oni mogu da se svrstaju u posebnu kategoriju, razlika između brošure i flajera je ta što se na brošuri ispisuje više informacija i sadržaja. To brošuru čini takokreći mini katalogom što je jako zgodno jer je cena izrade brošura, takođe dosta povoljna.

Izrada flajera u štampariji Print Plot studio odlikuje se i zavidnom brzinom štampanja. Štampa letaka po želji, za Vas će biti obavljena u najkraćem mogućem roku. U Print Plot studiju možete da očekujete da brzo nakon izvršenja porudžbine dobijete flajere u željenoj količini. 

ŠTAMPA FLAJERA I BROŠURA U TIRAŽU I ESTETICI PO ŽELJI

Kada su u pitanju flajeri izrada nekad podrazumeva i po nekoliko hiljada komaada, a nekad je reč o mnogo manjem broju. Tiraž izrade flajera zavisi isključivo od želje klijenta, a mi nemamo nikakvo ograničenje u pogledu tiraža, pa štampa flajera može da podrazumeva bilo koju količinu.

Već smo naglasili da u potpunosti razumemo svrhu flajera i važnost toga da izgledaju što reprezentativnije moguće. Zato su flajeri koje izradimo materijal na koji ćete biti ponosni, a vršiće svoju ulogu promocije na najbolji mogući način, uz zavidni estetski dojam.

ŠTAMPANJE FLAJERA – CENA I PORUČIVANJE

Kada je  u pitanju izrada letaka  cena po kojoj kod nas možete dobiti iste je vrlo povoljna! Cenu formiramo zavisno od više faktora, kao što su količina, format flajera, vrste papira, da li su na preklop ili ne, itd. Savetujemo da nas kontaktirate sa konkretnim upitom, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku sa adekvatnom ponudom cene izrade flajera po želji. 

Ne morate da pravite kompromis između povoljne cene i vrhunskog kvaliteta – u Print Plot studiju nudimo oba! Cenu štampe flajera možete pogledati u našem cenovniku.

Štampanje letaka uz Print Plot studio nikad nije bilo brže! Najbolja štampa flajera po želji sada Vam je vrlo lako dostpuna – narudžbinu možete izvršiti pozivom ili na licu mesta. Nakon saradnje sa nama, imaćete flajere koji će promovisati Vaš brend, proizvod ili uslugu na najbolji način, a mi još jednog zadovoljnog klijenta u nizu.

011 453 02 02