Grafički dizajn i priprema za štampu

Grafički dizajn i priprema za štampu su deo naših usluga, koje realizujemo u cilju postizanja najboljih rešenja za Vaše štampane materijale. Izlazimo u susret svim Vašim zahtevima kada je grafički dizajn u pitanju, nudeći grafička rešenja za sve materijale koji su Vam potrebni, bilo da je reč o majicama, vizit-karticama, fasciklama, memorandumima ili drugim stvarima. 

Nudimo Vam najkvalitetniji grafički dizajn – od iscrtavanja (osmišljavanja) logotipa firme, pa sve do grafičkog rešenja za brendiranje izloga. Grafički dizajn i priprema za štampu u Print Plot studiju su Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas za više detalja!

GRAFIČKI DIZAJN ZA VAŠE MATERIJALE: NAJBOLJA GRAFIČKA REŠENJA

Naši dizajneri izrađuju kvalitetna i originalna grafička rešenja u skladu sa Vašim idejama, bilo da je reč o dizajnu logoa, ili  brendiranju Vaših promotivnih ili nekih drugih materijala. Svojim dugogodišnjim iskustvom garantujemo da ćete biti zadovoljni našim grafičkim dizajnom, kao i kvalitetnom štampom koja je najvažniji uslov za dobru reklamu

Dovoljno je da nas kontaktirate, nakon čega ćemo zajedno precizirati koje su Vaše potrebe, a mi ćemo Vam ponuditi najbolja rešenja i preporuke u skladu sa vašim zahtevima. 

Grafički dizajn prilagođen
različitim potrebama štampe

Dizajnerska rešenja za Vaše materijale prilagođavamo svim vrstama štampe, tako da krajnji rezultat bude dizajn vrhunskog kvaliteta u svim svojim segmentima. Neverbalna komunikacija je često važnija i od verbalne, a sprovode je dobra dizajnerska rešenja koja zahtevaju vrhunsku stručnost i kvalitetnu štampu.

Ceo paket brendiranja na jednom mestu –
OD IDEJE DO REALIZACIJE

Print Plot studio može da se pohvali timom vrhunskih, profesionalnih grafičkih dizajnera, koji pored iskustva u samom dizajnu poseduju i neprocenjivo praktično iskustvo u sprovođenju ideje od početka do samog kraja, odnosno do štampe.

Upravo to je velika prednost u odnosu na dizajnere koji nemaju praktičnog štamparskog iskustva. Na taj način se u našoj štampariji već prilikom dizajniranja maksimalno vodi računa o tome kako će grafičko rešenje izgledati u štampi, čime su izbegnute sve potencijalne nepravilnosti.

Velika prednost za naše klijente ogleda se u tome što kod nas dobijaju ceo paket brendiranja, od ideje do realizacije, a to na kraju uključuje i rad na terenu, odnosno postavljanje materijala ukoliko je to potrebno. Sve ovo možete dobiti po ceni koja je izuzetno povoljna u odnosu na sam kvalitet i paket usluga koje nudimo.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU – UKLAPANJE GRAFIČKIH ELEMENATA U CELINU

Priprema za štampu podrazumeva krajnji korak kontrole i uklapanja elemenata pre samog puštanja faila u štampu. U tom procesu prolazimo kroz sve sitne dorade koje se tiču pomeranja pojedinih detalja od ivice papira, provere rezolucije i drugih karakteristika fajla, fletenovanja lejera, zatim uklapanja elemenata – slika za odgovarajuću dimenziju tabaka papira kada je to potrebno, kao i odgovarajuća podešavanja kada je dvostrana štampa u pitanju.  

Ovaj proces obuhvata i pojedine prepravke i kontrolu kod vektorskih crteža kada je katovanje u pitanju, zatim učitavanje plot stila (kada je reč o AutoCad-u), instaliranje fontova ukoliko nisu već prebačeni u krive i slično tome.

Rezultat je uklapanje svih elemenata u jednu celinu koja omogućava ekonomičnu štampu i vrhunski kvalitet, prema svim Vašim očekivanjima.

Dobra priprema za štampu je preduslov za realizaciju ideje, zbog čega joj pristupamo sa najvećom pažnjom i uz primenu svih neophodnih koraka. To podrazumeva i besprekorno poznavanje tipova i vrste štampe, postupaka dorade, vrste papira i drugih faktora važnih za samo štampanje.

CENA PORUDŽBINE ZA GRAFIČKI DIZAJN

Ukoliko Vam je potreban grafički dizajn, kontaktirajte nas – zajedno ćemo dogovoriti optimalni rok izrade željenih rešenja! U našem cenovniku možete pogledati cene grafičkog dizajna kao i pripreme za štampu, a Print Plot studio Vam stoji na raspolaganju i za sve dodatne informacije!

011 453 02 02