Roll up baneri

Roll up baneri iz našeg asortimana mogu biti Vaš pouzdani saveznik prilikom oglašavanja. Print Plot studio poseduje veliko iskustvo u izradi kvalitetnih roll-up banera, koji će na efikasan način preneti Vaše reklamne poruke gde god da se nalaze. Naručite roll up baner za potrebe reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge, a mi Vam nudimo samo kvalitetnu, pouzdanu i brzu izradu željenog roll up-a!

Šta SU ROLL UP BANERI i ČEMU SLUŽE?

Roll up baneri (rolap baneri) predstavljaju prenosive reklamne panoe, koji dolaze sa mehanizmom za samouvlačenje odnosno izvlačenje. Koriste se za oglašavnje, tj. isticanje reklamnih poruka u unutrašnjim prostorima, kao što su sajmovi, izložbe, kongresi, prezentacije, predavanja i drugi skupovi na kojima se okuplja veliki broj ljudi.

Zbog svog atraktivnog izgleda roll up baneri su savršen način za reklamiranje novih proizvoda ili delatnosti Vaše firme. Njihova prevashodna namena jeste da povećaju svest potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluge o samom brendu koji predstavljate.

IZRADA ROLL UP BANERA U PRINT PLOT STUDIJU

Naša štamparija Vam nudi kvalitetnu izradu roll up banera, u skladu sa potrebama Vašeg posla. Postoji mogućnost izbora tri tipa širine banera – 85, 100 i 120 cm, dok je visina standardizovana i iznosi 200 cm. 

Mehanizam za roll up banere dolazi sa torbom za lakše prenošenje, a njihova montaža i demontaža je veoma jednostavna, pa su izuzetno praktični za korišćenje. Štampu vršimo na izuzetno kvalitetnom polypropilen materijalu za banere, što garantuje pouzdanost i efikasnost ovih reklamnih proizvoda.  

Štampa na polypropilenu se radi na Hp latex ploteru, što garantuje visoki kvalitet štampe i odsustvo neprijatnih mirisa boja.

Velika pažnja posvećuje se samom dizajnu roll up banera i poruci koju on treba da prenese potencijalnim klijentima. Ukoliko to želite, sam dizajn roll up banera mogu izraditi naši grafički dizajneri. Važan je adekvatan odabir kolorita, fonta i drugih detalja koji mogu doprineti u povećanju njegove efikasnosti. 

Primera radi, ime Vaše kompanije, slogan ili slika proizvoda bi trebalo da se nalaze u visini očiju kako bi privukli pažnju, dok se kontakt podaci o Vašoj firmi uglavnom stavljaju na dno banera.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA ROLL UP BANERA U REKLAMNE SVRHE

Velika prednost koju imaju roll up baneri jeste ta da funkcionišu uz pomoć veoma jednostavnog mehanizma, a svi njihovi sastavni elemenati i torbice se vrlo lako sklapaju i prenose na željenu lokaciju. Lagani su za prenošenje, što dodatno doprinosi njihovoj praktičnosti.

Osim toga, roll up baner može uštedeti Vaš novac za reklamiranje, s obzirom na to da jedan mehanizam možete koristiti više puta, a reklamnu poruku odnosno baner koji se razvlači, možete da menjate u skladu sa potrebama.

ROLLUP CENA I PORUDŽBINE – KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko Vas zanima koliko košta roll up banner cena je dostupna u našem cenovniku, a možete nas kontaktirati za sve informacije. Izrada roll up banera se realizuje u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultat je kvalitetan roll up baner koji će biti odlična reklama za Vaš biznis!

011 453 02 02