Izrada nalepnica i stikera

Izrada nalepnica i izrada stikera u štampariji Print Plot studio obavlja se pomoću najsavremenijih štampača i katera. Nalepnice su najčešće potrebne za proizvode iz prehrambene industrije, tehničke robe, hemijskih i drugih proizvoda. 

Osim toga, nalepnice su i jedan od najzanimljivijih reklamnih materijala, pa ih često koriste brendovi najrazličitijih branši radi promovisanja, ali mogu imati i čisto dekorativnu funckiju – sve po želji i potrebi klijenta. 

Izrada nalepnica u Print Plot studiju vrši se u najkraćem mogućem roku i najboljom tehnikom, a nalepnice štampane u našoj kući odlikuju se premium kvalitetom!

KAKO IZGLEDA IZRADA NALEPNICA U ŠTAMPARIJI PRINT PLOT STUDIO?

Štampanje nalepnica u Print Plot studiju rezultira nalepnicama najvišeg kvaliteta, a iako najvažniji, to nije jedini adut koji krasi nalepnice koje izrađujemo. Postoji još mnogo razloga zbog kojih treba da se opredelite za štampanje nalepnica u štampariji Print Plot studio

Samolepljivi papir (muflon) koji koristimo za izradu nalepnica je prve klase proizvodnje, pa naše papirne nalepnice izgledaju vrlo reprezentativno.

Samolepljivi papir je uglavnom beli, mat i bez teksture, a moguće su i opcije sa blagom teksturom i nijansom druge boje. 

Kada ovakve  nalepnice kombinujemo sa tehnikom zlatotisk, one mogu izgledati vrlo prestižno, a često se koriste, na primer, za luksuzne etikete na flašama pića.

Osim papirnih nalepnica, izrađujemo i PVC nalepnice koje mogu biti mat, sjajne, transparentne ili netransparentne – po Vašoj želji.

Izrada nalepnica u Print Plot studiju podrazumeva i veliku brzinu štampanja. Štampa nalepnica po želji, za Vas će biti obavljena u najkraćem mogućem roku, zato možete da očekujete da brzo nakon izvršenja porudžbine dobijete nalepnice vrhunskog kvaliteta i sjajnog estetskog dojma.

IZRADA STIKERA U ŠTAMPARIJI PRINT PLOT

Osim klasičnih nalepnica, Print Plot studio u svojoj ponudi ima i štampanje i izradu stikera, koji su sve popularniji i češći zahtev klijenata. Stikeri su nalepnice koje su ricovane na kateru, što znači da mogu biti i nepravilnog oblika po želji. Osim ricovanih nalepnica u rolni ili na odgovarajućem tabaku, stikere – nalepnice možemo izraditi i komadno, gde je njihov oblik najčešće pravougaoni ili kvadratni.

ŠTAMPANJE NALEPNICA U TIRAŽU I FORMATU PO ŽELJI

Izrada nalepnica može biti u malom i velikom formatu (štampa na ploteru, iz rolne i katovanje), a tiraž izrade zavisi isključivo od želje klijenta – mi nemamo nikakvo ograničenje. Format nalepnice i njihov izgled u potpunosti određujete Vi, a naše je da odaberemo najbolju tehniku i uz korišćenje vrhunskih štamparskih mašina postignemo vrhunske rezultate.

ŠTAMPANJE NALEPNICA CENA I PORUČIVANJE

Kada je u pitanju izrada nalepnica cena po kojoj kod nas možete dobiti odštampane nalepnice vrlo je povoljna! Cenu štampe nalepnica možete pogledati u našem cenovniku. Cena zavisi od nekoliko faktora (količine, formata i materijala), pa savetujemo da nas kontaktirate sa konkretnim upitom, a mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti sa odličnom ponudom. 

Izrada nalepnica uz Print Plot studio nikad nije bila brža i kvalitetnija! Šta god da je svrha nalepnica i bila ona promotivnog ili dekorativnog tipa – stickeri iz štamparije Print Plot studio ispuniće sva vaša očekivanja. Najbolja štampa nalepnica po želji sada Vam je vrlo lako dostpuna – narudžbinu možete izvršiti vrlo jednostavno – pozivom, slanjem upita-porudžbine ili na licu mesta.

011 453 02 02