Štampa na šoljama

Štampa na šoljama je izuzetno zastupljen vid reklamiranja, a ujedno i vrlo lep poklon poslovnim partnerima i dragim osobama. Print Plot studio pruža uslugu štampe na šoljama, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Koristimo najbolju opremu za štampu na šoljama, koje sa logotipom Vaše firme, željenom porukom ili nekim drugim motivom čine savršen poklon i praktičan detalj. 

Ukoliko Vam je potrebna štampa na šoljama, oslonite se na Print Plot studio. Svojim višegodišnjim iskustvom u štampi garantujemo vrhunski kvalitet!

ŠTAMPA NA ŠOLJAMA: 890 rsd > 750 rsd – DO KRAJA MESECA

*Štampa se odnosi na bele klasik šolje, popust važi i za 1 kom. šolje sa štampom

Štampa na šoljama i tehnike štampanja – popularna reklama i lep poklon

Štampa na šoljama je jedan od najpopularnijih vidova reklamiranja, a neretko i poklona za poslovne saradnike ili bliske osobe. Kada je u pitanju brendiranje šolja, štamparija Print Plot studio primenjuje sublimacionu štampu –  tehniku koja pruža izuzetno kvalitetan, ful kolor otisak na preslikačima koji su za to namenjeni, a sama slika se na šolju prenosi uz pomoć odgovarajućih termo presa.

Ovakve šolje imaju vrlo postojan i kvalitetan otisak, pa se bez problema mogu prati i u mašini za pranje sudova. 

Ova vrsta štampanja nam ujedno omogućava i izradu malih tiraža, pa kod nas možete poručiti štampu na samo jednoj šolji ili na više njih, u zavisnosti od Vaših potreba. Kada su nestandardni oblici šolja i veći tiraži štampanja u pitanju, koristi se tampon štampa.

Za štampanje na šoljama koristimo najsavremeniju opremu, zahvaljujući kojoj su motivi na šolji jasni, precizni, sa odličnom rezolucijom koja je glavna odlika kvalitetne štampe. Štampa na šoljama daje niz mogućnosti za kreativna rešenja u svrhu reklamiranja Vaše firme, isticanjem slogana, neke druge poruke ili važnog motiva. Print Plot studio je tu za sve Vaše zahteve!

Kvalitetna priprema za štampanje na šoljama

Štampa na šoljama podrazumeva i odgovarajuću pripremu, gde zaposleni u Print Plot studiiju izlaze maksimalno u susret u slučaju da je potrebna bilo koja konsultacija ili osmišljavanje dizajna od samog početka. Dimenzije za pripremu za štampu na klasik šolji su maksimalnog formata 8.5 cm x 20 cm.

Ove dimenzije omogućavaju da slika prekrije skoro celu površinu šolje, ali se uvek možete odlučiti i na štampu manjih detalja, kao što su logo, natpis ili neki drugi motiv koji na šolji pozicioniramo po Vašoj želji. Kontaktirajte nas i predstavite svoju ideju, a naš tim će u najkraćem roku realizovati Vašu zamisao za štampanje na šoljama, uz primenu dugogodišnjeg iskustva i najbolje opreme.

Vrste šolja na kojima vršimo štampu

Štampu vršimo na klasik belim šoljama, zatim na šoljama koje imaju ručice i unutrašnjost u boji, kao i na magičnim šoljama, koje su u osnovi crne boje. Štampa na magičnim šoljama se radi standardno kao i za klasik bele šolje, ali specifično je to što se štampana slika pojavljuje tek kada se sipa vruća tečnost u šolju.

U tom trenutku šolja postaje bele boje i samim tim slika postaje vidljiva. Ovakve šolje su jako lep i originalan poklon za Vama dragu osobu, a iznenađenje nakon pojavljivanja slike na šolji je uvek posebno.

ŠTAMPA NA ŠOLJAMA CENA I PORUDŽBINE

Kada je u pitanju štampa na šoljama cena zavisi od količine koja Vam je potrebna. Što je veći tiraž u pitanju, cena po komadu je manja. Klikom na naš cenovnik možete dobiti više informacija, a budite slobodni i da nas kontaktirate putem mail-a ili telefona, kako bismo zajedno precizirali šta su Vaši zahtevi kada je štampanje na šoljama u pitanju. 

Šolju sa štampom možete poručiti i lično, na licu mesta – potrebno nam je vrlo kratko vreme za izradu, a šolja može biti gotova za svega pet minuta. Organizujemo i dostavu vaše porudžbine kurirskom službom na željenu adresu, a plaćanje je moguće pouzećem. Print Plot studio Vam stoji na raspolaganju za kvalitetno i pristupačno štampanje na šoljama!

Galerija – vrste šolja

011 453 02 02