A table i T table

U našem asortimanu možete pronaći A table i T table za oglašavanje, koje će biti Vaš pouzdan partner za reklamiranje biznisa. Print Plot studio poseduje veliko iskustvo u brendiranju kvalitetnih oglasnih tabli, koje predstavljaju odlično sredstvo za prenošenje Vaše reklamne poruke gde god ih postavite. 

Naručite A table i T table za potrebe reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge, a mi Vam nudimo kvalitete, pouzdane i atraktivne oglasne table!

Šta SU T I A TABLE i ČEMU SU NAMENJEN?

Oglasne T i A table predstavljaju izuzetno efikasan prenosivi reklamni proizvod, koji se masovno koristi na svim onim mestima gde je neophodno da se posetiocima ili prolaznicima skrene pažnja ili predstavi određena informacija.

A table, kao što im i samo ime kaže, izgledaju poput slova A,  sa dva panoa koja su pričvršćena za metalnu konstrukciju. Na ovim panoima se nalaze klasični klik ramovi u koje se ubacuju Vaši odštampani reklamni posteri. Preko postera se postavlja odgovarajuća zaštitna anti refleks folija.

T table, dolaze u obliku obrnutog slova T, i u pitanju su dvostrani reklamni panoi na metalnoj konstrukciji, koji nisu sklopivi. Grafika kod ovih tabli je dvostrana, posteri se lako postavljaju i menjaju, preko postera se postavlja anti refleks folija, sve kao i kod A tabli.

Vrhunska oprema i štampači visoke rezolucije koje posedujemo garantuju da pri izradi štampe za A i T table, dobijemo pun kolorit, kao i jasno i čitko istaknute reklamne poruke, čime se obezbeđuje efikasno oglašavanje.

ZBOG ČEGA SE PREPORUČUJE UPOTREBA  REKLAMNIH TABLI?

A table, ili kako se još nazivaju sendvič table, su veoma praktičan i efektan reklamni proizvod koji zapravo oponaša vlasnika određene radnje koji stoji ispred, nudi svoje proizvode ili usluge i poziva ljude da svrate u objekat

Isto kao što bi čovek koji stoji ispred nekog prodajnog ili uslužnog objekta privukao pažnju i nagovorio prolaznike da svrate u objekat, tako to čini i reklamna A ili T tabla, s tim što je njihovo korišćenje znatno praktičnije.

Prednosti upotrebe A i T tabli za oglašavanje

Osnovna prednost oglasnih A tabli jeste ta što su veoma jednostavne za manevrisanje, lako se sklapaju i ne zauzimaju mnogo mesta. Sendvič reklame su izuzetno praktično rešenje na svim onim mestima gde je neophodno svakodnevno postavljanje i sklanjanje reklamnog proizvoda. 

T table su veoma pogodne za korišćenje ukoliko ne želite da imate problema sa njihovim padanjem i prevrtanjem, s obzirom na to da su veoma čvrste i stabilne, pa im udari vetra ili druge vremenske neprilike ne mogu naškoditi.

A TABLA CENA I PORUDŽBINE – KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko Vas zanima naša A tabla cena i sve druge informacije dostupne su na sajtu, stoga pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte za sve dodatne informacije. Štampa za A i T table se realizuje u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultat su kvalitetne T i A table koje će biti odlična reklama za Vaš biznis!

011 453 02 02