REKLAMNI MATERIJAL

Kvalitetan i atraktivan reklamni materijal je najpouzdaniji način promocije Vaših proizvoda i usluga. Print Plot studio za Vas izrađuje štampani promotivni materijal po izboru, u skladu sa Vašim željama i potrebama Vašeg poslovanja. Pogledajte koji reklamni proizvodi su Vam na raspolaganju i izaberite najbolji način za promociju Vašeg brenda.

ŠTAMPANJE REKLAMNOG MATERIJALA U PRINT PLOT STUDIJU – ASORTIMAN UslugA 

Reklamni proizvodi koji se nalaze u našem asortimanu zadovoljiće potrebe svakog malog, ali i velikog biznisa. Evo koji reklamni materijal za firme je deo ponude Print Plot studija.

Roll up

Kvalitetno i efikasno izrađeni roll up baneri iz našeg asortimana mogu biti Vaš pouzdani saveznik prilikom oglašavanja. Jednostavni su za korišćenje, a sigurno će ostaviti utisak i privući pažnju potencijalnih klijenata.

Klik ramovi i lajsne

Uz efektnu štampu Vaših Postera nudimo i kvalitetne aluminijumske klik ramove i lajsne, koji omogućavaju da Vaši štampani plakati u prostoru mnogo lepše budu postavljeni i luksuznije izgledaju. Kontaktirajte naše stručno osoblje i poručite klik ramove i lajsne po najboljim cenama!

Promo pultovi

Štampanje reklamnog materijala u našoj režiji podrazumeva i brendiranje pouzdanih i kvalitetnih reklamnih promo pultova, za što efektniju promociju Vašeg biznisa na različitim događajima.

A table i T table

Reklamni proizvodi koje možete pronaći u našoj ponudi su i A table i T table, koje predstavljaju idealno rešenje za efikasno oglašavanje ispred prodajnih i uslužnih objekata. Naručite kvalitetne oglasne table.

Pop up wall

Print Plot studio u svom asortimanu promo display-a, nudi kvalitetne, lako prenosive reklamne zidove (back board, back wall, press wall). Vaša reklamna poruka, logotip ili multipliciran logo (logo koji se ponavlja na određenim razmacima), kao i specifičan dizajn po Vašoj želji (koji je moguće kreirati od strane naših grafičkih dizajnera) mogu biti prezentovani na Vašem Pop up wall-u.

Reklamna galanterija

Reklamni materijal za firme koji možemo brendirati po Vašoj želji podrazumeva okovratne trake, reklamne torbe, reklamne olovke, reklamne rokovnike, reklamne majice, kao i drugu reklamnu galanteriju za Vaše zaposlene, ali i potencijalne saradnike i klijente.

ZAŠTO JE VAŽNO ODABRATI ADEKVATAN REKLAMNI MATERIJAL?

Smatrate da Vaše proizvode odlikuje izuzetan kvalitet, da su usluge koje nudite bolje nego usluge konkurencije, ali Vam ne polazi za rukom da se izdvojite? Kvalitet je svakako prva stavka koja treba da odlikuje Vaš biznis, ali dobar reklamni materijal najviše doprinosi njegovoj promociji.

Šta znači dobar reklamni materijal?

To znači da reklamni proizvodi koje odaberete za promociju svog posla treba da budu kvalitetni, ali i atraktivni, kako bi ostavili dobar utisak i privukli potencijalne kupce. Reklamni materijal za firme koje potpisuje Print Plot studio zadovoljava sve neophodne kriterijume i svim zainteresovanim klijentima nudi premium prizvode.

011 453 02 02