Pop up wall

Pop up wall koji možete pronaći u okviru našeg asortimana, može biti Vaš pouzdan partner u situacijama kada je potreban brendirani zid – press wall, koji će biti savršena pozadina za fotografisanje sa Vašim gostima ili poslovnim partnerima na raznim manifestacijama, promocijama ili sajmovima.
Print Plot studio zahvaljujući velikom iskustvu koje poseduje u brendiranju kvalitetnih pop up wall reklamnih displejeva, nudi odlično sredstvo za efikasno prenošenje Vaše reklamne poruke gde god da se nalaze.
Naručite pop up wall za potrebe reklamiranja Vašeg proizvoda ili usluge, a mi Vam nudimo samo kvalitetnu, pouzdanu i brzu izradu željenih reklamnih panoa.

Šta je POP UP WALL i ČEMU JE NAMENJEN?

Pop up wall predstavlja posebnu vrstu promotivnog materijala, a u pitanju je reklamni zid koji se uglavnom koristi za oglašavanje i promociju brenda na sajmovima, kongresima, konferencijama i raznim drugim poslovnim događajima. 

Pop up wall odlikuje lagana mrežasta konstrukcija, kao i karakteristične juvidur ploče na koje se postavlja PVC folija sa štampom. Ove juvidur ploče se na konstrukciju lako postavljaju uz pomoć magnetnih trakica. Pop up wall najčešće dolazi u dve varijante – kao zaobljena površina ili kao ravan promotivni ekran.

Izrađuje se u nekoliko različitih dimenzija (visina je uvek 2,3 m, dok se širina kreće od 2,8 do 5 metara). Sastavni deo paketa su i dva reflektora koja se montiraju na vrhu konstrukcije, a čija je funkcija da osvetle prostor i učine da fotografije koje pravite ispred Vašeg konferencijskog zida izgledaju znatno bolje.

ZBOG ČEGA SE PREPORUČUJE UPOTREBA REKLAMNIH TABLI?

Upotreba i korišćenje pop up wall-a je veoma jednostavna i praktična. Konstrukcija pop up reklamnog zida je mobilna, lako se sklapa, a montiranje se vrši za svega 5 minuta, bez upotrebe ikakvog dodatnog alata. 

Pop up wall odlikuje izuzetno visoka upotrebna vrednost, a prednosti ovog reklamnog proizvoda nisu samo laka montaža i demontaža zahvaljujući mobilnoj pop up konstrukciji, već i velika površina za promociju putem grafike.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi za štampanje i rezoluciji od 2400×1200 dpi, kao krajnji rezultat dobijamo ogroman spektar boja, gradijente i jasne tonove, što garantuje efikasno prenošenje reklamne poruke sa pop up wall-ova.

Pop up wall je praktičan za transport, jer može da se spakuje u pokretnu kofer- torbu sa točkićima, koja je zgodnih dimenzija tako da može stati i u prtljažnik prosečnog automobila. Ukupna težina celog paketa je od 15 do 25 kg u zavisnosti od dimenzija back wall-a.

POP UP WALL CENA I PORUDŽBINE – KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko Vas zanima pop up wall, cena i sve druge informacije dostupne su na sajtu, stoga pogledajte naš cenovnik ili nas kontaktirajte za sve dodatne informacije. Brendiranje Vaših pop up wall-ova se realizuje u najkraćem roku koji dogovaramo zajedno sa Vama, a rezultat su kvalitetni pop up wall reklamni proizvodi koje će biti odlična reklama za Vaš biznis!

011 453 02 02