Štampa na ceradi i meš platnu

Štampa na ceradi i meš platnu je čest izbor za promociju, jer izdržljivost i kvalitet ovih materijala čine Vašu reklamu sigurnom i čvrstom bez obzira na uslove koji vladaju napolju. Print Plot studio je zadužen da štampa na ceradi i meš platnu za vaše potrebe bude besprekorna. Ova usluga podrazumeva štampanje na velikim formatima uz zadržavanje kvaliteta rezolucije i svih ostalih neophodnih segmenata!

ZAŠTO SU ŠTAMPA NA CERADI I MEŠ PLATNU IDEALAN IZBOR?

Štampa na ceradi i meš platnu se primenjuje kada je reč o reklamama velikih površina, koje se postavljaju na otvorenom, što podrazumeva i da su izložene različitim vremenskim uslovima. Meš platno se primenjuje uglavnom kada je reč o reklamama koje prekrivaju velike površine, na primer deo zgrade. 

Meš platno je rupičasto platno, što znači da propušta vazduh i na najbolji način trpi jake udare vetra, ne stvarajući efekat jedra. Kada se meš platno montira na zgradu, njegova rupičasta površina omogućava da prekriveni objekti i dalje budu osvetljeni prirodnom svetlošću.

KVALITETNA ŠTAMPA OTPORNA NA VREMENSKE PRILIKE

Štampa na ceradi i meš platnu uključuje i ojačanja na obodima i postavljanje ringlica, uz jednostavnu i brzu montažu. Cerada je najpreporučljiviji materijal za spoljašnje reklame, budući da je vrlo čvrsta i otporna na vetar i druge vremenske uslove. Isto važi i za meš platno koje je idealno kada je reklama ovog tipa postavlja na zgradu ili objekte u rekonstrukciji.

Osim same štampe, Print Plot studio vrši i postavljanje materijala uz izlazak na teren, pa se i za ovaj deo možete osloniti na brzu i profesionalnu uslugu našeg tima.

ŠTAMPA NA CERADI I MEŠ PLATNU – CENA I PORUDŽBINE

Važna napomena je da cena štampe u Print Plot studiju (kada je plotovanje u pitanju) ostaje ista i za crno bele i za kolor crteže, tako da bez ustručavanja možete koristiti, odnosno štampati odgovarajuće lejere u boji, šrafure u boji i slično, kako bi naglasili odgovarajuće stvari i postigli željeni efekat.

011 453 02 02